نوشتههای مشابه
لینوکس و ذره هیگز
امروز حتما اخبار را در مورد ذره هیگز یا همان ذره خدا شنیدید. چیزی که امروز می خواهم درباره آن صحبت کنم به رابطه سیستم عامل گنو-لینوکس مورد استفاده در این آزمایش و سازمان اروپایی پژوهشهای هستهای اشاره کنم. بگذارید اول درباره نحوه ساخت سیستم عامل گنو-لینوکس که از همدیگر منبعث می شود توضیح مختصری…
صبا دشتیاری
صبا دشتیاری، نماد تلاش،شجاعت و فداکاری سال ۱۹۵۴ در کراچی پاکستان به دنیا آمد. استاد مطالعات اسلامی دانشگاه بلوچستان کویته بود. عمده فعالیت او درباره زبان و فرهنگ بلوچستان بود. شاعری توانا و نویسنده چیره دست همچنین محقق ریزبین با پشتکار مثال زدنی بود. بیش از ۲۴ جلد کتاب ادبی، تاریخی، فرهنگی و فلسفی تالیف کرد….
سپاس از یک استاد فاضل
امروز نگاهی به سازم انداختم که خاک می خورد. آنقدر مشغولیت برای خودمان تراشیدیم که از نواختن سه تار دیر وقتی است باز مانده ایم. زمانی که در کرج بودم در نزدیکی دانشگاه نجاری بود که ساز می ساخت. من روزی به نزدش رفتم و از او خواستم با دستانش برایم سازی بسازد. او نیز…
کوروش و اعلامیه حقوق بشر در مجله اشپیگل
امروز بر حسب تصادف به یک مقاله در اشپیگل برخورد کردم. مقاله درباره تاریخ ایران باستان است. در این مقاله نویسنده مقاله با ذکر دلایلی سعی می کند کوروش را که ایرانیان به عنوان پادشاه عادل و دادگستر و کسی که اولین اعلامیه حقوق بشر را تألیف کرده است به چالش بگیرد. نویسنده سعی می…
اولین سمینار استاندارد سیستمهای مدیریت امنیت اطلاعات زاهدان
معمولا یکی از برنامههای من در اولین روز هفته نوشتن یک پست برای این وبلاگ است. روز گذشته به خاطر مسایل تکنیکی که در سرور سایت به وجود آمده بود نتوانستم به سایت دسترسی داشته باشم و در آن نوشته ای بگذارم. به هر روی پایان هفته گذشته من برای شرکت در اولین سمینار امنیت…
خاطرات دانشگاه تربیت معلم
بهمن ۱۳۸۰ وارد دانشگاه تربیت معلم کرج شدم. چند ماه قبل همیشه از طریق رادیو و تلویزیون پی گیر اخبار دانشگاهی بود. در همین اخبار شنیدم که دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تهران در پردیس کرج به علت مشکلات رفاهی مقابل وزارت خانه علوم دست به تحصن زده اند. بعد ها وقتی با دوستان آن زمان…
+۱
سلام آقای دانشور. از اینکه به تهتال سرزدید ازتون تشکر میکنم. شما با افتخار لینک شدید. موفق و تندرست باشید.
خسته نباشید !
میشه راجع به بهبود هایی که در زمینه دوگرافیک میده بیشتر توضیح بدید ؟ دقیقا چه میکنن ؟
@علی بهجتی
پشتیبانی از برخی چیپ های و انواع اونا مثلا جی فورس و .. برای سه بعدی سازی در DRM/KMS درایور
@Mostafa Daneshvar
توی منبعتون که خوندم متوجه شدم که توی کرنل ۳.۴ ما میتونیم چیپ گرافیکی رو بدون نیاز به ریاستارت Xorg عوض کنیم که این مشکلی بود که قبلا باعث میشد نشه اپتیموس رو مهندسی معکوس کرد توی گنولینوکس ! و چنین چیزی که ممکن بشه میشه که وقتی پردازش گرافیکی سنگین شد به سادگی سوییچ کنه رو گرافیک انویدیا که واقعا خبر خوشی هست. همچنین گفته که انتظار میره که nouveau و غیره هم این مشکلات رو در کرنل ۲.۵ حل کنند که واقعا خبر خوشحال کنندهای هست !